Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-قرعه کشی فروش فوق العاده 5 محصول سایپا در هفته دوم اسفند ماه 1400 انجام شد و اسامی منتخبان پس از تائید نهایی توسط نهاد‌های نظارتی امشب در سایت رسمی این گروه خودروسازی منتشر خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از سایپانیوز، قرعه کشی طرح فروش فوق العاده 5 محصول سایپا شامل کوییک. آر با گیربکس معمولی، تیبا2 با رینگ فولادی، سایپا 151، ساینا با گیربکس معمولی و تیبا اس.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایکس با حضور نهاد‌های نظارتی و مسئولان این گروه خودروسازی برگزار شد.
در طرح اخیر فروش فوق العاده سایپا 836 هزار و 673 نفر شرکت کردند که 794 هزار و 40 نفر واجد شرایط شناخته شدند.
ظرفیت محصولات عرضه شده گروه خودروسازی سایپا در این طرح فروش 9 هزار خودرو است و برای آنکه حقی از متقاضیان خرید خودرو ضایع نشود، 18 هزار نفر هم به عنوان رزرو در نظر گرفته شده اند.
در این طرح هزار دستگاه خودرو ساینا با گیربکس معمولی عرضه می‌شود. علاوه بر این 500 دستگاه کوییک. آر، 4 هزار دستگاه تیبا2 با رینگ فولادی، 2 هزار دستگاه سایپا 151 و هزار و 500 دستگاه تیبا اس. ایکس عرضه می‌شود.
اسامی منتخب طرح فروش فوق العاده سایپا پس از تائید نهایی توسط نهاد‌های نظارتی امشب ساعت 20 بر روی سایت رسمی گروه سایپا منتشر خواهد شد و منتخبین از ساعت 8 صبح روز دوشنبه به مدت 72 ساعت فرصت واریز وجه خواهند داشت.
گفتنی است سایپا برای منتخبین طرح فروش فوق العاده، پیامک ارسال می‌کند، اما برای اطمینان بیشتر ضرورت دارد که ثبت نام کنندگان به سایت سایپا مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: محصولات سایپا طرح فروش فوق العاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۰۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تیم هندبال ایران با کویت و چین هم گروه شد
  • قرعه‌کشی آسیا: ایران همگروه کویت و چین
  • تیم هندبال جوانان ایران با کویت و چین هم گروه شد
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • واترپلو قهرمانی جوانان جهان؛ همگروهی ایران با چین و کانادا
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است